OVER MIJ

Over Mij

Fotograaf & Content Creator

Hi, ik ben Shannah, 32 jaar oud en ik woon sinds 2015 in Hilversum. Hier heb ik in de loop der jaren mijn fotografiebedrijf opgebouwd & sinds 2022 ook gecombineerd met mijn tweede grote passie: lekker eten. Sindsdien ben ik naast fotograaf, ook als food blogger & content creator beschikbaar.

Fotografie
Als fotograaf specialiseer ik mij voornamelijk in zakelijke evenementen zoals: persevenementen en congressen binnen de mode- en foodindustrie. Verder fotografeer ik graag gerechten en sfeerfoto’s voor restaurants & merken.

Content Creatie
Mijn focus ligt momenteel vooral op het creëren van beeldmateriaal op het gebied van eten. Zo fotografeer ik zowel producten als sfeerfoto’s voor bedrijven en film ik toegankelijke video’s voor advertenties op social media.
Ook ontwikkel ik op aanvraag recepten, welke vervolgens uitgewerkt kunnen worden in de vorm van een blog of foto- en videomateriaal voor advertenties en/of social media.

Social Media & SEO Strategie
Verder pas ik mijn ervaring in online marketing toe om (food) influencers te kunnen ondersteunen met hun Instagram marketing & basis SEO op hun blog en/of website.

Klanten & Samenwerkingen